GROCK PROFILEN

En berømt schweizisk klovn har givet navn til vores nat- og dansebar Grock på Frederiksberg. 
 
Grock er kendt af enhver Frederiksbergborger og Københavner, med respekt for sig selv.
 
Grock ligger for enden Frederiksberg Alle, lige ved Frederiksberg Have og ved siden af Jytte Abildstrøms Teater i de charmerende gamle bygninger.
 
På Grock finder du 3 barer og et mindre danskegulv. Vi har altid styr på musikken, og vores dj's formår at spille musik, der gør det meget svært at forlade gulvet, når du først er kommet i gang. Vores bartendere og dørmænd er smilende og engagerede, hvilket du mærker det sekund, du træder ind ad døren.

Om sommeren er det muligt at sidde udenfor i den dertil indrettede have.

Publikummet på Grock er modent. Du skal være 23 år for at blive lukket ind, og herfra spænder alderen vidt.

Her kommer en del stamkunder, hvilket gør, at du nærmest kan få fornemmelsen af, at du er kommet til privatfest, hvor alle kender alle, og alle er i højt humør, men også mange kunder udefra dukker op - specielt efter et teaterbesøg, en koncert eller andre kulturarrangementer på Frederiksberg. 

Når du først har festet på Grock en enkelt gang, er det næsten helt sikkert, at du vil dukke op igen. For stemningen er uhøjtidelig, behagelig og helt i top.

Mange søde piger dukker op her, og hvis der andre steder i byen er problemer med at mændene er i flertal, er dette bestemt ikke tilfældet hos os på Cafe Grock.

Folk kommer her for den helt unikke gode stemning og den fest, vi altid formår at skabe fredag og lørdag nat.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

 

HOLD DIG OPDATERET

FØLG OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM